Nekaj več o meni

Čez procese učenja se je zbujala modrost mnogih življenj , mnogih obdobij in ta tihi notranji glas , tihi, pa vendar tako vztrajen , da ga nisem mogla preslišati, me je pripeljal do tukaj in sedaj, ko je čas , da delim  zbujene darove in starodavne modrosti, da postanem orodje božanskega.

Moje delo je povsem intuitivno, dopolnjeno z naučenimi tehnikami, ki so mi v pomoč pri  prevajanju univerzalnega, božanskega jezika, ki ga prevajam tako, kot mi je intuitivno naročeno.

Največ  znanja , sedaj, v tem času  na zemlji , mi je predala oz. mi pomagala  spominjati se Teja Melinc na tečajih  učenja Arhetipov, Angelskih intuitivnih svetovalcev , osvajanja tehnike Lemurian Light healing in mnogih drugih meditacijah, ki so odstrinjale tančice pozabe o prejšnjih življenjih, o darovih, za katere je čas , da jih delim z ljudmi.

Cristy Žmahar je bila moja prva učiljeljica meditacije.

Na triletni Ustvarjalni akademiji Pesem duše Zorana Zavorja in Urške Korun, pa so mi bila predana znanja energijskih tehnik Reiki 1,2,3,  Theta Healing, Skalarni valovi, Šamanizem, Regresije, Karmične diagnostike in še mnogo znanj, ki jih vključujem pri delu.

Bila je v zemeljskem času kar dolga pot samoprepoznave , samospominjanja , pa vendar je imel vsak korak svoj smisel, vsak je bil z namenom.

Vsi učitelji so na mojo pot prišli z namenom. Vsi ljudje , ki so prišli v moje življenje odigrat svojo vlogo , so bili tam z namenom, tudi tisti, za katere si s pogledom čez zamegljene fizične oči , vprašam – ja pa je res tega bilo treba. Ja, je bilo treba, seveda , v tistem trenutku tega ne vidimo.

In sedaj sem tukaj , da podelim ta sporočila, da prevajam jezik božanskega, da ozavestimo nastale situacije, jih ozdravimo in osvetlimo naslednji korak, ki je na naši poti.

Hvala kreatorju za ta zemljevid , hvala kreatorju za to popolnost.

Moja misija - ZAKAJ?

Zato, ker smo pozabili, in moja misija tokrat je tu – pomagati spomniti se.

Spomniti se naše božanskosti, kdo v resnici smo, spomniti, da smo pozabili komunicirati s svojim višjim jazom, dostopati do informacij v drugih dimenzijah časa in prostora, da imamo vsi sposobnosti samozdravljenja in še mnogo več

Dovolili smo si pasti v kolesje pozabe , v vzorce kolektivnega, od tod tudi naše nezadovoljstvo, jeza, zamere, bolezni, naše obsojanje življenja, obsojanja drugih, sistema, politike..

Pozabili smo, da je naše življenje namenjeno rasti, samospoznavanju, kdo smo, kakšni so naši potenciali, kakšna je naša naloga tokrat na zemlji.